23. Hvordan udarbejder jeg et andragende? 

Når du har logget på, klikker du på "Start et andragende" og besvarer de indledende spørgsmål på trin 1. Gyldige svar vil føre dig videre til trin 2, den nye formular til indgivelse af andragender. Her skal du indtaste alle oplysninger, der er relevante for dit andragende.

Bemærk venligst, at alle felter er obligatoriske. Skriv dit andragende i "Tekst"-feltet. Teksten kan maksimalt være på 32 000 tegn. Andragender, der indeholder sjofelheder eller hadefulde udtalelser, vil ikke blive behandlet.

I øjeblikket understøtter "Tekst"-feltet kun klartekst, så din tekst mister muligvis sin formattering. Vores medarbejdere arbejder på at finde en løsning, så dette felt kan indeholde formatteret tekst. Alternativt foreslår vi, at du indgiver andragendets tekst som en vedhæftet fil.

Gemte kladder betragtes ikke som andragender; de forbliver på din konto, indtil du beslutter at indgive eller slette dem, og de behandles ikke, medmindre de indgives (se også "Hvordan indgiver jeg et andragende efter at have lavet en kladde?").